Élelmiszer- és vegyiáruismeret

  Tartalom-kapcsolat

Mesterséges intelligencia az élelmiszeriparban

Az élelmiszeriparban a gyártósorok hatékony, gyors működéséhez és az élelmiszerek minőségi előállításához az elmúlt években egyre gyakrabban alkalmazzák a mesterséges intelligenciát (AI). Az alábbiakban néhány példát mutatok a mesterséges intelligencia alkalmazására az élelmiszeriparban.

Feltöltve

Búzából készült termékek

Malomipari áruk fogalma:Kizárólag gabonafélékből a malomipar feldolgozási művelezeivel(zúzással, őrléssel, hántolással, pelyhesítéssel, extrudálással)feldolgozott termékek, valamint ezekből keveréssel előállított konyhakész termékek.

Búzából készült termékek árurendszere.

Feltöltve

A teagyártás folyamata

A teagyártás:

A teaital a trópusi (szubtrópusi) éghajlatú területeken termesztett teacserje (Camellia sinensis) szárított leveleiből, rügyeiből készülő főzet. A leszüretelt és válogatott levelekből az eltérő feldolgozási módok miatt különböző tea típusok jönnek létre, melyek elnevezése  a teaital színére utal.

A fermentációs (erjesztési) folyamat alapján:

Feltöltve