Ágazat-Informatika és távközlés

  Tartalom-kapcsolat

4 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

A digitális kommunikációs formák korlátai

Napjainkban a legtöbb kommunijáció az online téren keresztül, digitális formában zajlik. De vajon ez a kommunikációs forma helyettesíti a hús-vér jelenlét minden adottságait? Milyen korlátozottsággal kell számolni, ha csak online tudjuk tartani valakivel a kapcsolatot? E kérdésekre e mikrotartalomból nem kapunk választ, viszont a valós vs. online kommunikáció jellemzöiröl lesz szó.

Feltöltve

Pályaorientációs digitális szakmabemutató

Általános iskoláknak tartott pályaorientációs napon Iskolánk informatikus szakmájának bemutatása az én feladatom volt. Míg az asztalos vagy lakatos műhelyben csupa izgalmas dolgot találni,  vagy épp  a tankonyhában, tanétteremben finom illatok várták a diákokat, addig az informatika terem bemutatását nem tartottam túl izgalmasnak.

Feltöltve

A távoktatás nehézségei az informatika oktatásában

Célplatform:

Ez tartalom alapvetően egy Facebook/Instagram/TikTok poszt alapjaira épült. Ezért a tájolása nem vízszintes, hanem függőleges. Négy csoportba bontva összegzi a legfőbb problémákat a távoktatás esetében. Alapvetően az informatikával kapcsolatos tanulmányokra van szabva, de az említett problémák általánosan is kihívásokat rejtenek magukban.

Feltöltve