Ágazat-Kereskedelem

  Tartalom-kapcsolat

A szakmacsoport: Ágazat-Kereskedelem

6 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

Procurement Managment Process

A procurement management system oversees the assessment, choice, and establishment of official contracts with suppliers. It additionally oversees continuous supplier connections and the transactional acquisition of goods and services. It collaborates with accounts payable to finalize the source-to-settle cycle by handling supplier invoices for payment.

Feltöltve

The process of purchasing and field of logistics

A beszerzési folyamat során a vevői igényeknek megfelelő javakkal látjuk el a szervezetet, hogy versenyképesen tudjon működni.
Mindezen erőforrásokat a megfelelő időben, mennyiségben, minőségben és helyen biztosítjuk a logisztikai rendszer különböző
területei segítségével.

Feltöltve

Búzából készült termékek

Malomipari áruk fogalma:Kizárólag gabonafélékből a malomipar feldolgozási művelezeivel(zúzással, őrléssel, hántolással, pelyhesítéssel, extrudálással)feldolgozott termékek, valamint ezekből keveréssel előállított konyhakész termékek.

Búzából készült termékek árurendszere.

Feltöltve

Az áruk eladásnak előkészítése

Az áruk eladásának előkészítése egy lényeges folyamat a kereskedelemben. Az áruforgalmi folyamatban a készletezés és az értékesítés között helyezkedik el. Bemutatja a folyamatábra hogy négy előkészítési lépés van. Kicsomagolás,termékcímke elhelyezése,fogyasztói ár feltüntetése és ezután az áru kihelyezése. A törvényi előírásoknak megfelelve kell a termékcímét és az árat feltüntetni.

Feltöltve