Preparation of "kisüsti pálinka"

Tantárgy
Feltöltve
Csatolmány Méret
preparation of kisüsti pálinka.pdf 340.76 KB
Mikrotartalmat készítette
Tanárki Gábor
Szaktanár: Tanárki Gábor
Intézmény:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Oktatási intézmény:
Műszaki Pedagógia Tanszék
Beosztás:
hallgató

Kapcsolat
Üzenet írásához be kell jelentkezni.

A microcontent illustrates the process of making pálinka (Hungarian fruit brandy) through a flowchart.

Célközönség
0 - bárki
Szint
0 - nincs besorolás
Ágazatok és szakmacsoportok-2020
Szakmák és OKJ szakképesítések-2020
Szakmairányok-2020
Gyümölcstermesztő
Mikrotartalom értékelése
Nem értékelt
Hasznosnak találtad?

Még nem érkezett hozzászólás. Légy te az első hozzászóló!
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet be hozzászólást.

További mikrotartalmak a feltöltőtől

A felhasználó jelenleg csak az oldalon látható mikrotartalmat töltötte fel. Nézzen vissza később.

 


A mikro-tartalmakat a szerzői jog védi! | ©  Minden jog fenntartva.