Új feltöltési aktivitás térkép!

Létrehoztunk egy a főmenüből elérhető interaktív-dinamikus geolokációs térképet a hozzá kapcsolódó térkép, valamint az összesített feltöltési adatokat feltüntető táblázattal amelyen a mikro-tartalmakat feltöltő intézmények láthatók (integrált térinformatikai alrendszer - Integrated Geoinformatical Subsystem, IGS). A térinformatikai adatok monitorozásával folyamatában követhető a mikro-tartalmakra építő oktatás-módszertani aktivitás földrajzi megoszlása, egyúttal a közösségi típusú mikro-tartalom megosztásra építő oktatási módszerek szakképző intézményi alkalmazásának a regionális kiterjedtsége, illetve ezen attribútumok időbeli változása.

Az elsődleges térképen a kapcsolódó táblázattal azok az oktatási intézmények láthatók, amelyek legalább egy, a szakképzésben aktívan használt mikro-tartalmat a rendszerünkbe már feltöltöttek. A másodlagos térképen az összes rendszerbe regisztrált intézmény látható.

Az összesített térinformatikai adatok archiválásra, vagy külső feldolgozásra CSV formátumban exportálhatók.

A rendszerbe történő regisztrációval, valamint az első mikro-tartalom feltöltésével a geolokációs jelölő pontok a megfelelő térképen automatikusan megjelenítésre kerülnek.