távoktatás

  Tartalom-kapcsolat

A kifejezés: távoktatás

15 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

A digitális oktatás országos problémáiról

A koronavírus járvány terjedése az oktatási rendszert is érintette, több szakaszban hosszabb-rövidebb ideig a kormány „tantermen kívüli digitális munkarend” bevezetéséről döntött, melynek elsődleges célja a járvány hatásainak enyhítése volt.

Feltöltve

Projekt-megvalósítás távoktatásban

Projekt-megvalósítás távoktatásban című mikro-tartalmam összeállításánál a képi elemek és rövid címszavak eszközével az volt a célom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy pedagógusként a diákokkal látassunk meg rövidebb és hosszabb távú célokat, hogy nagyobb kedvvel tudjanak a feladatokkal megbirkózni. Manapság ennek egyre gyakoribb színtere az online tér.

Feltöltve

Milyen negatívumai vannak a távoktatásnak?

A koronavírus világjárvány okozta helyzet miatt az oktatási intézmények online oktatásra álltak át egyik napról a másikra. Erre sem a kistelepülésen lévő iskolák, sem a családok nem tudtak felkészülni.

Feltöltve

A távoktatás nehézségei az informatika oktatásában

Célplatform:

Ez tartalom alapvetően egy Facebook/Instagram/TikTok poszt alapjaira épült. Ezért a tájolása nem vízszintes, hanem függőleges. Négy csoportba bontva összegzi a legfőbb problémákat a távoktatás esetében. Alapvetően az informatikával kapcsolatos tanulmányokra van szabva, de az említett problémák általánosan is kihívásokat rejtenek magukban.

Feltöltve

Digitális oktatási lehetőségei a leszakadó térségekben

A digitális oktatás lehetőségei a leszakadó térségekben ,a térkép komplex mutatók alapján lett készitve ,annak érdekében hogy a legjobban megmutassa melyek ezek.Számbavannak véve a pozitivumok és negativumok melyek az utóbbi időben alakultak ki a digitális átállás és a covid-járvány miatt és ezekből a lehető legobjektivabb módon az egyes lehetőségek,avagy mit lehet kezdeni ezekkel a térséggekl

Feltöltve

Leggyakoribb problémák az obline oktatásban

2020-ban szerencsére már elmondhatjuk, hogy képesek vagyunk akár online is megtartani az óráinkat, így lehetővé téve, hogy akár a világ másik felén tartózkodó személyek is részt vehessenek azon.

Feltöltve