A Mikropédia zártkörűen működő oktatás-szakmai közösségi platform, ezért a regisztrációt az alábbi űrlapon megadott adatok ellenőrzése után a rendszer adminisztrátora hagyja jóvá. Kérjük, hogy csak olyan személyes adatokat adjon meg, amelyek a kapcsolódó oktatási intézmény honlapján nyilvánosan elérhetők, mert a regisztrációt csak abban az esetben van módunk véglegesíteni, ha a megadott adatokból egyértelműen kitűnik, hogy a regisztrálni kívánó személy az űrlapon feltüntetett oktatási intézménnyel kapcsolatban áll.

Fontos! Amennyiben a regisztráció kezdeményezése után az első bejelentkezésről szóló rendszerüzenet legkésőbb 24 óra múlva sem érkezik meg, ebben az esetben a levélszemét szűrő mappáját is érdemes átnézni. További segítséghez az adminisztrátor az sxbravo[kukac]gmail[pont]com email címen elérhető.

Regisztrációhoz elsősorban Gmail-es email cím javasolt!

Új fiók létrehozása

Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva.
Különböző speciális karakterek engedélyezettek, beleértve a szóközt, pontot (.), kötőjelet (-), aposztrófot ('), aláhúzást (_) és a kukacot (@).
Vezeték és keresztnév megadása.
Munkakör, beosztás, foglalkozás megnevezése.
Telefonszám megadása. Nem jelenik meg nyilvánosan!
Annak az intézménynek a megnevezése, amelynek a képviseletében a mikrotartalmakat fel kívánja tölteni, vagy amellyel kapcsolatban áll.
Figyelem! Csak akkor írjon új intézmény nevet a mezőbe, ha a mezőbe írás során a felugró listában nem található, egyébként kattintson a felkínált névre!
Fontos! Vessző nem használható elválasztásra az intézmény nevében (el kell hagyni)!
Annak az intézmény részlegnek a megnevezése, amelynek a képviseletében a mikrotartalmakat fel kívánja tölteni, vagy amellyel kapcsolatban áll.
Az intézmény elérhetőségének (címének) a megadása. A cím megadásánál kövesse a mintát!
Intézmény elhelyezése a térképen
A térképen a jobb-felső "Cím" mezőbe írja be az intézmény címét, vagy az alsó koordináta mezőkbe írja a megfelelő földrajzi szélesség és hosszúság koordinátákat.
A jelen rendszer használatával hozzájárulok a megadott személyes adataim kezeléshez.