Veszélyes-E? An overview of food additives used in the EU

Feltöltve
Csatolmány Méret
SMK_DP_food_additives.pdf 1.14 MB
Mikrotartalmat készítette
Stift Máté Kálmán
Szaktanár: Stift Máté Kálmán
Intézmény:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Oktatási intézmény:
Műszaki Pedagógia Tanszék
Beosztás:
hallgató

Kapcsolat
Üzenet írásához be kell jelentkezni.

The so-called E numbers are codes for certain food additives authorised in the European Union. Numbers starting with E100 indicate colouring agents, E200 preservatives, E300 antioxidants, E400 emulsifiers, foaming agents, stabilisers, and E500 mainly inorganic salts with different functions, E600 for flavour enhancers and flavour modifiers, E900 for sweeteners and E1100-1599 for modified starches and other additives with technological effect.

Célközönség
0 - bárki
Szint
K - középszint
Ágazatok és szakmacsoportok-2020
Szakmák és OKJ szakképesítések-2020
Szakmairányok-2020
Vegyipar
Mikrotartalom értékelése
Nem értékelt
Hasznosnak találtad?

Még nem érkezett hozzászólás. Légy te az első hozzászóló!
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet be hozzászólást.

További mikrotartalmak a feltöltőtől

Összesen 1 mikrotartalomból: 1 - 1 megjelenítése
Előnézet Mikrotartalom címe Célközönség Szint Feltöltve
A leghosszabb ideig uralkodó magyar királyok 0 - bárki K - középszint 2024. 10. 14. - 08:58

Kapcsolódó mikro-tartalmak


 


A mikro-tartalmakat a szerzői jog védi! | ©  Minden jog fenntartva.