Tantárgy
Feltöltve
Szerzői információk
Mikrotartalmat készítette
Kolip Eliz
Szaktanár: Kolip Eliz
Intézmény:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Oktatási intézmény:
Műszaki Pedagógia Tanszék
Beosztás:
középiskolai tanár
Mikrotartalom leírása
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaji borvidéken előállított aszúbor, vagyis aszúsodott szőlő felhasználásával készített desszertbor, borkülönlegesség.
A tokaji aszú a 18. században vált világhírűvé. XIV. Lajos „a borok királya, a királyok bora” elnevezéssel illette.
Mikrotartalom
Hivatkozás
A fájl nem lett feltöltve!
Oktatási információk
Célközönség
0 - bárki
Szint
K - középszint
Ágazatok és szakmacsoportok-2020
Szakmák és OKJ szakképesítések-2020
Mikrotartalom értékelése
Jó
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Hasznosnak találtad?
Még nem érkezett hozzászólás. Légy te az első hozzászóló!
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet be hozzászólást.