Az Internet (előnye, veszélyei)-használata

Feltöltve
Mikrotartalmat készítette
Nagy Andrea
Szaktanár: Nagy Andrea
Intézmény:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Oktatási intézmény:
Műszaki Pedagógia Tanszék
Beosztás:
hallgató

Kapcsolat
Üzenet írásához be kell jelentkezni.
  • Mi is az Internet?
  • Vannak előnyei?
  • Mik a veszélyei?
  • Kik vannak veszélyben?
  • Mik a leggyakoribb veszélyforrások?
  • Hogyan használjuk biztonságosan?
  • Milyen bajokkal járhat?
  • Mit tehetünk?
  • Mi lesz akkor, ha megszűnik az Internet?
A fájl nem lett feltöltve!
Célközönség
2 - szakképző iskola
Szint
K - középszint
Ágazatok és szakmacsoportok-2020
Szakmák és OKJ szakképesítések-2020
Mikrotartalom értékelése

Megjegyzés a tantárgyhoz

A szakképesítés megszerzése céljából a felnőttoktatás keretében folyó képzésbe bekapcsolódhat, aki rendelkezik szakiskolában szerzett cukrász vagy szakács, vagy pincér szakiskolai végzettséggel, a szakiskolában szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább öt éves gyakorlattal és az adott szakképesítésben tett mestervizsgával.

Hasznosnak találtad?

Még nem érkezett hozzászólás. Légy te az első hozzászóló!
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet be hozzászólást.

További mikrotartalmak a feltöltőtől

A felhasználó jelenleg csak az oldalon látható mikrotartalmat töltötte fel. Nézzen vissza később.

Kapcsolódó mikro-tartalmak


 


A mikro-tartalmakat a szerzői jog védi! | ©  Minden jog fenntartva.