számvitel

  Tartalom-kapcsolat

A kifejezés: számvitel

12 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

Bevezetés a számvitelbe

A számvitel a gazdálkodók, a vállalkozók működését, tevékenységét bemutató információs rendszernek tekinthető, olyan gyakorlati tevékenységet jelent, amely bizonylatok feldolgozásával és előállításával, sajátos módszerekkel segíti a gazdasági események hatásainak mérését és feljegyzését.

Feltöltve

Számviteli rendszer

A Számvitel, mint rendszer interdiszciplináris bemutatása, más rendszerekkel való kapcsolata.

A mikrotartalom, mint gondolattérkép a számviteli rendszer bemeneti, és kimeneti tényezőit - mikro-, mezo-, és makroszinten -  is definiálja (alulról felfelé történő építkezéssel). Ebben a struktúrában a dokumentum vertikálisan és horizontálisan is értelmezhető.

Feltöltve

Figyelemfelkeltés és motiváció a digitális (magán)oktatásban

Figyelemfelkeltés és motiváció a digitális (magán) oktatásban

Jelen mikrotartalom a digitális térben történő szakmai oktatás bizonyos aspektusait hivatott bemutatni. Arra keresi a választ, hogy a hagyományos, tantermi oktatás során megvalósuló, és jelen lévő szociális kulcsingerek milyen módon helyettesíthetőek úgynevezett "digitális kulcsingerekkel".

Feltöltve

Óraterv - Vállalkozás vagyona, mérleg

Kedves Látogató!

A Canva oldalon készítettem egy óratervet plakát formájában , mely tartalmazza a prezim internet elérési címét is.

A prezi egy összefoglaló órára készült. A vállalkozások vagyonát foglalhatjuk össze Kahoot! játékkal, szófelhő készítésével, Coogle-el szerkesztett gondolattérképpel, mely képeket, internetes hivatkozásokat is tartalmaz.

Feltöltve