mesterséges intelligencia

  Tartalom-kapcsolat

7 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

Introduction to Neural Networks

Neural networks are a class of machine learning algorithms inspired by the structure and the functioning of the human brain. They consist of interconnected nodes, called neurons, organized into layers. Each neuron receives inputs, processes them using a mathematical function, and produces an output.

Feltöltve

Mesterséges intelligencia az élelmiszeriparban

Az élelmiszeriparban a gyártósorok hatékony, gyors működéséhez és az élelmiszerek minőségi előállításához az elmúlt években egyre gyakrabban alkalmazzák a mesterséges intelligenciát (AI). Az alábbiakban néhány példát mutatok a mesterséges intelligencia alkalmazására az élelmiszeriparban.

Feltöltve

AI-támogatott programozás Github Copilot használatával

A GitHub CoPilot egy kódolást segítő AI tool, aminek segítségével meggyorsítható a programozás folyamata. Az AI megfelelő kontextus felhasználásával (programkód, kommentek) megjósolja, hogy mi a legvalószínűbb kód, amit a programozó be akar írni, és felajánlja.

Feltöltve

Okos gyárak a vegyiparban

A  mikrotartalom magába foglalja az okosgyárak fontosságát és működését a vegyiparban, a jelenlegi elérhető technológiákat képekkel és ábrákkal szemléltetem, illetve linkekkel színesítem a gifet, amellyel megválaszolom a felmerülő kérdéseket.

Feltöltve

AI az építőiparban - veszélyben az építészek?

A témában szeretném bemutatni, hogy az építőiparban milyen kezdeményezések vannak az AI használatára.
Valamint ennek következtében melyek azok a területek az építő-építész képzésben, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetni.

Feltöltve