egészség

  Tartalom-kapcsolat

A kifejezés: egészség

7 tartalmi kapcsolattal rendelkezik.

What is the Apythery?

The Apitherapy means therapy with the bees. More specifically, health maintenance and healing with bee products, which has been used around the world for thousands of years. The bee products are what we call substances produced by bees, which can be used to relieve various symptoms. They can be used to achieve very significant improvements as an additional therapy 

Feltöltve

Fenntartható fejlődési cél: Egészséges élet és jól-lét

Minden egyes generáció érintettet az egészség és jólét fontosságának tükrében, ez egy közös érdek , az egyéni, a közösségi és világ szinten is.

Feltöltve

A VÍZHEZ ÉS A SZANITÁCIÓHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉS

Az ENSZ Fenntartható Fejlesztési Céljai közül a 6 cél a vízhez, a szanitációhoz történő hozzáférés és a fenntartható használat biztosítása mindenki számára. Ezzel a mikrotartalommal ezt kívánom szemléltetni.

Feltöltve

Az egyszerhasználatos műanyagok elhagyásának fontossága

A mikro-tartalomban összehasonlítva láthatjuk mekkora környezeti terheléstől óvjuk meg a földet ha az egyszer használatos műanyag és egyéb cikkek többször felhasználható termékeket használunk. Amennyiben odafigyelünk szokásinkra már rengeteg szemét képződésétől mentesítjük a könyezetünket.

Feltöltve